21 januari 2019

Afvoer en leidingen ontstoppen

NB TECHNICS helpt u 7 dagen per week en 24 uur per dag bij afvoer en leidingen ontstoppen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor alle types ontstoppingen.

VERSTOPPING SANITAIR

Verstoppingen zijn vervelend maar zijn meestal zonder al te grote ingrepen op het leidingwerk op te lossen. De meeste verstoppingen zijn van onschuldige aard en lossen we tijdens het bezoek gelijk op. De meest voorkomende types verstoppingen zijn een keuken afvoer, verstopt toilet, verstopte afvoer in de badkamer of de leiding van de vaatwasser.

VERSTOPPING RIOOL

Het is ook mogelijk dat u een verstopping heeft tussen uw huis en het riool van de gemeente. In dit geval zit het probleem meestal in het overbruggingsdeel tussen uw woning en het gemeente riool. De gemeente heeft gesteld dat de eigenaar van het huis in dit geval de kosten moet dekken voor het oplossen van de verstopping van het riool. Omdat een verstopping van het riool vaak wat lastiger op te lossen is vragen wij u bij verdenking van een dergelijke verstopping gelijk contact met ons op te nemen. We zullen allereerst kijken of het inderdaad om een verstopping van het riool gaat en vervolgens de juist stappen te ondernemen om het probleem op te lossen