21 januari 2019

Lekkage verhelpen

Lekkage verhelpen? NB TECHNICS helpt u 7 dagen per week en 24 uur per dag bij lekkages. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor het dichten van lekkages.


Heeft u een lekkage? Neem dan direct contact met NB TECHNICS op. Als een lekkage niet zo snel mogelijk wordt gedicht kan deze voor grote gevolgen zorgen. Door de blijvende waterschade aan muren, houtwerk, structuur van het dak en persoonlijke bezittingen kunt u op lange termijn ineens opnieuw voor verassingen staan. Het is daarom in eerste instantie van belang dat er een goede lek detectie wordt uitgevoerd alvorens we kijken naar een mogelijke oplossing.

LEKKAGE DETECTIE

De eerste detectie wordt waarschijnlijk door uzelf gedaan. Het vinden van de exacte bron blijkt meestal lastig, maar mogelijk ziet u water langs een klein scheurtje in de leiding of pijp naar buiten stromen, of de vaatwasser spoelt ineens niet meer. Om de echte oorzaak te ontdekken heeft NB TECHNICS altijd de nodige appartuur bij. Zodra de lekkage gevonden is zullen we proberen de bron te herstellen. In sommige gevallen voeren wij een noodreparatie uit. In de wat serieuzere gevallen monteren we een stuk nieuwe leiding zodat er niet snel weer een lekkage ontstaat.