21 januari 2019

Gasleidingen

NB TECHNICS is specialist op het gebied van gasleidingen. Onderstaand leest u onze specialismen op het gebied van gasleidingen.

GAS LEKKAGE

Ruikt u een gaslucht of heeft u vermoeden van een gas lekkage? Draai dan direct de gaskraan dicht en zet de ramen en deuren open, zodat gevaarlijke situaties voorkomen worden. Laat het opsporen en repareren van een mogelijk gaslek altijd over aan uw gecertificeerde installateur. Om problemen met uw gasleidingen te voorkomen, is regelmatige controle en tijdige vervanging van verouderde leidingen belangrijk.

GOEDE GASLEIDINGEN ZIJN GOUD WAARD

Gaslekken en gasexplosies duiken regelmatig op in het nieuws. Dat onderstreept nog maar eens het belang om uw gasleiding netwerk aan te laten leggen door een betrouwbaar bedrijf. Laat uw gasinstallatie door NB TECHNICS controleren en zo nodig vervangen. Wij zorgen voor het leggen van nieuwe leidingen en testen voor ingebruikname het systeem uitgebreid op gasdichtheid om het weglekken van gas uit te sluiten. Kortom, laat ons uw gasleiding netwerk veilig aanleggen en onderhouden.