11 maart 2022

CV-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud is niet alleen van belang om deze goed en veilig te laten functioneren, ook is het vanaf 2023 verplicht voor uw verzekering. Daarnaast heeft uw ketel een hoger rendement, langere levensduur en bespaart u energie! Kortom, genoeg redenen om deze te laten onderhouden. Bent u op zoek naar CV-ketel onderhoud uitgevoerd door een gecertificeerde monteur? Dan bent u bij NB Technics zeker aan het juiste adres. 

  • Hoger rendement en energiebesparing
  • Veiligheid
  • Verplicht door gecertificeerd monteur

CV-ketel onderhoud door verplicht gecertificeerde monteur

Om gevaarlijke situaties en ongevallen te voorkomen met bijvoorbeeld koolmonoxide is het vanaf 2023 verplicht onderhoud aan uw CV-ketel te laten plegen door een gecertificeerd monteur. Dit is wettelijk vastgesteld om professionele aanleg en veilig onderhoud te garanderen. Laat u uw onderhoud door een niet gecertificeerde monteur plegen, loopt u het risico niet te verzekerd zijn bij een ongeval.

De monteurs bij NB Technics zijn gecertificeerd en op hun vakbekwaamheid getoetst. Wij kunnen u verzekeren van goed uitgevoerd onderhoud. En dat niet alleen, wij geven u de garantie dat wij pas de deur uit lopen als u tevreden bent, denken altijd met u mee en zijn altijd transparant over de kosten.

Gratis online ketel-check!*

Bent u niet zeker van uw cv-ketel installatie, of vraagt u zich af of deze aan de eisen voldoet? Maak dan gebruik van onze gratis online ketel-check. 

Hoe gaat deze in zijn werk?

  1. U stuurt ons een foto van uw ketel via dit formulier;
  2. Wij beoordelen de installatie en adviseren u op afstand;
  3. U krijgt een gepaste offerte voor de werkzaamheden indien nodig;
  4. Gaat u akkoord met de werkzaamheden aan uw installatie? Dan krijgt u de keuring t.w.v. €90,- incl. btw van ons helemaal gratis!

*Bij uitvoering op onderhoud en reparatiewerkzaamheden

Aarzel niet en kom er achter of uw cv-ketel installatie in orde is!

Onderhoudscontract bij NB Technics

  • Elk jaar onderhoud aan uw cv-ketel
  • Inclusief voorrijkosten*
  • Inclusief arbeidsloon bij onderhoud en controle


*Voorrijkosten bedragen €20,- bij 25km of meer
Materiaalkosten niet inbegrepen
Jaarlijks opzegbaar


Service- en onderhoudscontract

Om uw cv-ketel in topconditie te houden, komen wij niet één keer per twee jaar bij u langs, maar één keer per jaar. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw ketel nagekeken, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Daarna wordt wanneer nodig water bijgevuld en ontlucht, en maken we de brander schoon. 

Tot slot wordt uw cv-ketel gecontroleerd op verschillende veiligheidseisen. Zo controleren wij de gasaansluiting en het afvoerkanaal. Ook voeren wij een koolmonoxide meting (rookgasanalyse) uit. Zo bent u gegarandeerd van een goed en veilig functionerende ketel. 

Indien de fabrikant om de 2 jaar vereist komen we alsnog jaarlijks, het ene jaar voor onderhoud en inspectie en het andere jaar alleen inspectie. Zo betaalt u maar eens in de 2 jaar kosten voor benodigd materiaal. 

Storing? Een monteur binnen 24 uur!

Ook als u geen klant bij ons bent

Ketel check aanvragen

Vanaf 1996
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload hier een aantal foto's van uw ketel en de plek waar deze geplaatst is