21 januari 2019

Centrale verwarming/ CV ketels

Centrale verwarming plaatsen, een volledig nieuwe CV ketel of combiketel leveren en monteren, een CV ketel storing oplossen of CV ketel onderhoud. NB TECHNICS verzorgt het graag voor u. Wij begrijpen dat een aangename temperatuur en warm water comfort een vereiste is voor een aangename woon- en werkomgeving. Bij ons bent u dan ook zeker van snelle en vakkundige reparatie en installatie van uw CV ketel.

cv-ketelreparatie

Bij het uitvoeren van een cv-ketelreparatie loopt onze loodgieter uw cv-ketel na op slijtage aan de onderdelen. Vaak is een versleten onderdeel de bron van een dergelijke cv-ketelstoring. Door de kapotte cv-ketelonderdelen te vervangen is de cv-ketelstoring in de meeste gevallen verholpen. Ook zal onze ervaren loodgieter de cv-ketel volledig reinigen aan de binnenzijde, om te voorkomen dat er stof tussen de onderdelen komt te zitten. Door de jaren heen kunnen er grote stofhopen in de cv-ketel ontstaan. Dit stof kan de werking van de cv-ketel ernstig verhinderen.

Onderhoud aan de cv-ketel

Om de kans op een cv-ketelstoring zo klein mogelijk te maken is het uitvoeren van cv-ketelonderhoud erg belangrijk. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om dit onderhoud minstens één keer per twee of drie jaar te laten uitvoeren. Bij dit cv-ketelonderhoud voert een loodgieter dezelfde handelingen uit als bij een cv-ketelreparatie in Etten-Leur. Ook nu loopt de loodgieter alle onderdelen na op een beginnende slijtage. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is het uitvoeren van een cv-ketelreparatie vaak niet meer nodig. Zo beschikt u tijdens de herfst en winter altijd over een werkende verwarming.