21 januari 2019

Installatie afzuig en ventilatiesystemen

Installatie afzuig en ventilatiesystemen

Steeds meer woningen worden geïsoleerd. Dit heeft veel voordelen. Echter een nadeel hiervan is dat uw woning minder goed geventileerd zal worden. Problemen als vocht, bacteriën en schimmels kunnen zich hierdoor gemakkelijk ontwikkelen en worden niet op een natuurlijke wijze afgevoerd. Om dit soort problemen te verhelpen kunt u het beste uw woning voorzien van de juiste ventilatie.

Er zijn verschillende manieren hoe u uw woning kunt ventileren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden,

  • Afzuiging van lucht Ventilatie
  • Afzuiging en toevoer van lucht
  • Toevoer van lucht

Afzuiging en toevoer van lucht is de meest geavanceerde manier en zal dan ook het beste resultaat leveren. Onze loodgieters kunnen u advies geven op het gebied van ventilatie en eventueel nieuwe ventilatie installeren. Hierdoor wordt de leefomgeving prettiger en maken vocht en schimmel geen kans.

ONDERHOUD

Ook het onderhoud van ventilatie is erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur verhoogd, voorkomt u storingen en zal de af- en aangevoerde lucht schoon blijven. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Zoekt u een loodgieter voor het onderhoud van de mechanische ventilatie? Of is uw ventilatie systeem kapot? Neem dan contact op